KáBéTé Közbeszerzési Bonyolító- és Tanácsadó Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

FÓKUSZBAN A KÖZBESZERZÉS

„Közbeszerzési Akadémia”2017. évi márciusi rendezvénye

A közbeszerzési törvény és végrehajtási rendeleteinek módosításáról

A „Közbeszerzési Akadémia” 2017. évi márciusi rendezvényén a közbeszerzési törvény és végrehajtási rendeleteinek a változásáról tartunk szakmai konzultációt a „Közbeszerzések Minőségéért” Egyesület (KÖMIN) közreműködésével.

Szakmai napunk célja, hogy a jelenlévőkkel folytatott párbeszéd keretében megvitassuk a módosított jogszabályok alkalmazásával kapcsolatos egyes kérdéseket, megkönnyítve ezzel a közbeszerzési eljárások előkészítésével, lefolytatásával, valamint az ajánlat összeállításával kapcsolatos feladatok, teendők meghatározását.

A közbeszerzési jogszabályok változása praktikus, gyakorlati szemszögből kerülnek megtárgyalásra. Szakmai napunkon kitérünk az ESPD kitöltésével, illetve bírálatával kapcsolatos tapasztalatokra is.

A jelentkezők számára most is lehetőség nyílik, hogy a szakmai programot megelőzően megküldjék kérdéseiket, vagy akár témajavaslataikat.

Szakmai témavezető: dr. Lukács Andrea, közbeszerzési szakjogász, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, KÖMIN elnöke;

Időpont: 2017. március 09-én 10:00 – 15:00

Regisztráció: 09:30-10:00

Helyszín: ADINA APARTMENT HOTEL * Budapest, XIII. kerület Hegedűs Gyula u. 52-54.

Főbb témák: A kis értékű szerződések megkötése, az eljárási rend kiválasztása, közös ajánlatkérést érintő felelősségről, a közbeszerzési dokumentumok rendelkezésre bocsátását érintő módosítás, a becsült érték meghatározása részajánlat biztosítása esetén, kizáró okok, a szerződés teljesítésére való alkalmasság vizsgálata, valamint az eljárást meghirdető felhívásban történő feltüntetésük, a kapacitást nyújtó szervet érintő rendelkezések, az alkalmasság részletes igazolása, az eljárás eredménytelensége, a nemzeti eljárási rendet érintő változások, a szerződés teljesítését, módosítását érintő változások. ESPD kitöltése, bírálata gyakorlati szemszögből.

Részvételi feltételek:

Részvételi teljes díj: 21.000.- HUF/alkalom/Fő

Amennyiben egy cégtől több jelentkezés érkezik: 10 % kedvezmény a teljes díjból/fő

Jelentkezési lap katt ide

A részvételi díj tartalmazza:

- szendvicsebédet salátával, többszöri kávé, üdítő fogyasztását, az előadás anyagát.

A RÉSZTVEVŐI HELYEK KORLÁTOZOTTAK,

A JELENTKEZÉSEKET A JELENTKEZÉS SORRENDJE ALAPJÁN FOGADJUK BE

Érdeklődni lehet: 06-20-397-5354 telefonszámon.

 

Web Statisztika

Tartalom találatai : 497569

Hirek

A közbeszerzésekről szóló törvényt és a kapcsolódó jogszabályokat érintő legfontosabb módosításokról:
44/2015 (XI.2.) MvM rendelet
A közbeszerzési és tervpályázati hirdetmények feladásának, ellenőrzésének és közzétételének szabályairól, a hirdetmények mintáiról és egyes tartalmi elemeiről, valamint az éves statisztikai összegzésről.
308/2015. (X.27.) Korm. rendelet
A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződések teljesítésének és módosításának Közbeszerzési Hatóság által végzett ellenőrzéséről
2015. évi CXLIII törvény
Módosul: 2016. augusztus 1-én.
Letölthető weboldalunkról a Közbeszerzési törvény menüpontnál.
324/2015 (X.30.) Korm. rendelet
A védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra szánt áruk beszerzésére, illetőleg szolgáltatások megrendelésére vonatkozó sajátos szabályokról szóló 228/2004. VII. 30.) Korm. rendelet módosításáról.
322/2015 (X.30.) Korm. rendelet
Az építési beruházások, valamint az építési beruházásokhoz kapcsolódó tervezői és mérnöki szolgáltatások közbeszerzésének részletes szabályairól
323/2015 (X.30.) Korm. rendelet
Az egyes közbeszerzési tárgyú kormányrendeletek módosításáról

Legfontosabb változások

Kbt. változások:
2017. április 1-től hatályos Kbt.
A változások pirossal vannak kiemelve.